Министърът на отбраната Красимир Каракачанов коментира пред журналисти процедурата по

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов коментира пред журналисти процедурата по
Коментари Харесай

Каракачанов напомни: Изтребителят не е rent a car

Министърът на защитата Красимир Каракачанов разяснява пред публицисти процедурата по пазаруване на изтребители. „ Това не е rent a car, отиваш в гаража на компанията, наем автомобил, качваш се и караш. Това са си процедури, които би трябвало да бъдат извървени. Все отново купуваме бойна авиационна техника, което е доста значимо “, сподели той.

Министърът участва дружно с президента Румен Радев на приемането на почетния часовой пред Паметника на българския авиатор до постройката на Народното събрание по случай Празника на авиацията и Българските военновъздушни сили, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Относно напрежението от тази нощ в Гълъбово, силовият вицепремиер изясни, че това не се случва за първи път. „ В България няма малцинства, България е правова страна. Не може обаче едни да живеят на помощи, да се устоят от обири, а другите да работят, да заплащат налози и да се усещат неоправдани. Затова би трябвало да бъдем с нулева приемливост към такива прояви “, съобщи Каракачанов.

Относно убийството в Русе, което нагнети напрежението, министърът съобщи, че от 2016 година има оферти да бъдат направени промени в Наказателно-процесуален кодекс и да се върне остарелият закон, където убийците нямат право на съкратена правосъдна процедура, с цел да не могат да получават по-лека присъда.

Във връзка с това, че през днешния ден още веднъж не се състоя съдружен съвет, Красимир Каракачанов съобщи на публицистите да не търсят нещо изключително и изясни, че той е имал задължения, Валери Симеонов пък е трябвало да остане в Бургас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР