Министърът на отбраната Красимир Каракачанов и началникът на отбраната генерал

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов и началникът на отбраната генерал
Коментари Харесай

140 години Военноморски сили в България

Министърът на защитата Красимир Каракачанов и началникът на защитата военачалник Андрей Боцев ще участват на тържествата в гр. Варна, отдадени на 140-ата годишнина от основаването на Военноморските сили (ВМС), оповестиха от Министерството на защитата. В тях ще вземат участие също заместник-началниците на защитата вицеадмирал Емил Ефтимов и генерал-лейтенант Димитър Илиев, както и шефове на дирекции от Министерството на защитата.

Вчера военачалник Андрей Боцев посети Висшето военноморско учебно заведение (ВВМУ) „ Никола Йонков Вапцаров “. Той взе участие в церемонията по връчването на документи на новоназначените офицери – медицински експерти, и в откриването на лаборатория за отдалечено управляеми апарати. Началникът на учебното заведение флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров срещна военачалник Андрей Боцев с достиженията на висшето образователно заведение и му показа учебно-материалната база, в която се образоват курсантите.

От 10.00 ч. във Фестивалния конгресен център в гр. Варна ще се състои церемонията за връчване на дипломите на студентите от " Випуск 2019” на ВВМУ " Н. Й. Вапцаров”. Дипломи ще получат 338 студенти, сполучливо приключили своето образование в 8 бакалавърски и 6 магистърски стратегии. Първенец на випуска измежду студентите е Диляна Димитрова, приключила с цялостно отличие специалността " Информационни и информационни технологии в морската промишленост “, постоянна форма на образование.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР