Министърът на отбраната Красимир Каракачанов и началникът на отбраната генерал

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов и началникът на отбраната генерал
Коментари Харесай

Министърът на отбраната и началникът на отбраната ще наблюдават подготовката на екипажи от състава на Военновъздушните сили на зенитния полигон на ВВС

Министърът на защитата Красимир Каракачанов и началникът на защитата военачалник Андрей Боцев ще следят през днешния ден подготовката на екипажи от състава на Военновъздушните сили на зенитния полигон на ВВС   До края на месец август там летателни екипажи ще организират полети за стрелби по въздушни цели в региона на зенитния полигон.

Полетите за осъществяване на пробни бойни стрелби се организират от изтребители от състава на авиобазата в Граф Игнатиево с политане и кацане от летището там. В подготвителните полети на зенитния полигон  „ Шабла “, вземат участие екипажа от състава въз основата за предразполагане в Безмер.  Полетните на щурмовата ни авиация организират морска подготовка изпълнявайки полети на дребни и пределно дребна височина от летище Балчик. При тяхното превеждане в интервала до 31 август се задействат краткотрайно рискови зони намиращи се в региона на зенитния полигон  на Военновъздушни сили и прилежащата акватория на Черно море. Режимът на мореплаване по време на стрелбите необикновен.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР