Министърът на отбраната Красимир Каракачанов бе на една маса с

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов бе на една маса с
Коментари Харесай

Каракачанов вечеря със 700 командоси по случай професионалния им празник

Министърът на защитата Красимир Каракачанов бе на една маса с военнослужещите от 68-ма бригада " Специални сили " в Пловдив довечера. В знак на почитание към днешния им празник, Деня на военния парашутист и самопризнание за професионализма и виновната им работа, министър Каракачанов остана на вечерята с над 700 военнослужещи от " Специалните сили ". Това е част от персоналния състав на бригадата, без тези на задачи зад граница и на наряди.
" Високо оценяваме приноса на министъра на защитата Красимир Каракачанов за развиването на Специалните сили ", с тези думи се обърна към госта им командирът на бригадата - бригаден военачалник Явор Матеев (до дни - предстоящ генерал-майор, както разгласи министърът на защитата в обръщението си към гостите на концерта на " Бъди боец " във Военния клуб днес).

" Специалните сили " се утвърдиха като едно от елитните ни формирования. Поздравявам целия персонален състав на " Специалните сили " за службата в отбрана на териториалната целокупност и суверенитета на Родината ", сподели от своя страна министър Красимир Каракачанов.
Така приключва един от най-вълнуващите и кондензиран със събития ден, 17 октомври, който събра в Пловдив страстите на празника на военния парашутист, празника на авиацията и акцията " Бъди боец ". С професионализма, напъните, ентусиазма, знанията и уменията на военнослужещите и цивилните чиновници от гарнизон Пловдив, денят подари на пловдивчани незабравими мигове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР