Министърът на отбраната Георги Панайотов представя отчет на резултатите от

...
Министърът на отбраната Георги Панайотов представя отчет на резултатите от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Военният министър отчита свършеното за изясняване на инцидента с падналия МиГ-29

Министърът на защитата Георги Панайотов показва доклад на резултатите от всички дейности, подхванати от Министерството на защитата и неговите структури, за изясняване на събитията, свързани с случая с падналия МиГ-29, при който трагично почина подполковник Валентин Терзиев.

Присъства и брачната половинка на подполковник Терзиев госпожа Димитрина Попова.

Гледайте онлайн тук или на във Facebook:



В конференцията вземат участие началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов, командирът на Военновъздушните сили генерал-майор Димитър Петров, шефът на Служба „ Военна полиция “ бригаден военачалник Ивайло Сотиров, представители на 3-та авиационна база „ Граф Игнатиево “ и на Дирекция „ Правно-нормативна активност в защитата “.



Преди дни министърът заяви, че е извлечена информация от черната кутия на разрушилия се на 9 юни край Шабла изтребител. Резултатите удостоверяват заключенията на Военна полиция от първичния отчет, който сочеше като причина човешка неточност.

Черната кутия на разрушилия се във водите на Черно море изтребител беше изпратена за разчитане в Русия, откакто я извадиха от 70 метра дълбочина със разкъсан лентов кабел.

ВСИЧКО ЗА ТРАГИЧНИЯ ИНЦИДЕНТ ЧЕТЕТЕ
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР