Министърът на околната среда на Германия обяви, че страната вероятно

...
Министърът на околната среда на Германия обяви, че страната вероятно
Коментари Харесай

Германия вероятно няма да изпълни целта си за ограничаване на въглеродните емисии до 2020 г.


Министърът на околната среда на Германия разгласи, че страната евентуално няма да извърши задачата си за ограничение на въглеродните излъчвания до 2020 година, което е неудобно състояние за държавно управление, което желае да поеме водачеството в света по тематиката за ограничението на климатичните промени, оповестява " Асошиейтед прес ".

Министър Свеня Шулце разяснява, че задачата за понижаване на въглеродните излъчвания с 40 % спрямо 1990 година до 2020 година евентуално няма да бъде реализирана. Оценките на държавното управление са в най-хубавия случай за понижаване с 32 %.

Шулце уточни, че най-голямата стопанска система в Европа в този момент поглежда към идната си цел - понижение на въглеродните излъчвания с 55 % до 2030 година, - само че това изисква старания от всички браншове, в това число прекратяването на потреблението на въглища за електричество и внезапно понижаване на излъчванията в транспортния бранш. Тя приказва в Берлин на подготвителна среща на държавните управления преди тазгодишната международна среща за климата в полския град Катовице.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР