Министърът на околната среда и водите разпореди извършване на вътрешна

...
Министърът на околната среда и водите разпореди извършване на вътрешна
Коментари Харесай

МОСВ проверява заповедта за обявяване на защитена зона Камчия“

Министърът на околната среда и водите разпореди осъществяване на вътрешна инспекция по отношение на метода на осъществяване на процедурата по публичен достъп на плана на заповед за оповестяване на предпазена зона " “. Дейността на министър Емил Димитров е в резултат на изявления в медиите.
В случай, че се открият пропуски при провеждането на процедурата, ще бъде обновено производството по издаване на заповедта за оповестяване на предпазена зона „ Камчия “, която е оповестена в „ Държавен вестник “, бр. 5 от 19.01.2021 година, прецизират от министерството.
 Валежите разкриха каква кочина от отпадъци е България (СНИМКИ) Валежите разкриха каква кочина от отпадъци е България (СНИМКИ)
Придошлите води на река Искър довлякоха цялостен „ остров “ от клони и вплетени в тях боклуци до Водноелектрическа централа по реката - този, който се н...
Вчера стана ясно, че река Камчия е затлачена и това може да докара до наводнения. Наносите са се натрупали към моста над реката сред селата Старо Оряхово и Близнаци. Колоните на оборудването са препречили пътя на огромните дървета и към тях са се натрупали наносите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР