Министърът на околната среда и водите Нено Димов и столичният

...
Министърът на околната среда и водите Нено Димов и столичният
Коментари Харесай

Еко образование, еко интелигентност, еко промяна – Мениджър задава нови цели в 10-то юбилейно издание на Зеления форум

Министърът на околната среда и водите Нено Димов и столичният кмет Йорданка Фандъкова ще бъдат измежду главните участници в идния 10. юбилеен " Зелен конгрес "  на списание " Мениджър ".

" Еко обучение, еко просветеност, еко промяна» е надписът на събитието тази година, проведен в партньорство с ЕКОПАК. Основен фокус на полемиките ще е идеята за основаване и последователно налагане на модел на стабилно бизнес обучение.

На форума, който ще се организира на следващия ден, 18 юни в столичната галерия  „ Оборище 5 ", от 13.00 часа  сп. „ Мениджър “ ще събере визионери, които предизвикват учебните заведения да преподават и да моделират обучение за резистентен бизнес и стабилно развиване на общността. Ще даде думата на водачи, които знаят по какъв начин екологична просветеност, която дава способността да се учи от опита и да се оправя дейно с проблемите на околната среда, ще докара до промени в другите промишлености и в самостоятелните дейности и държание на всеки гражданин на планетата. Форумът ще протече в два панела с модератори Тодор Бургуджиев, изпълнителен шеф на ЕКОПАК България и Юлиян Попов, основен съветник на Европейската климатична фондация за Централна и Източна Европа.

На прага на идващото десетилетие, уредниците на форума канят в юбилейното издание и своите многочислени съидейници от бизнеса , които в годините се причислиха към самодейността на списанието за образуване на виновна към зелените хрумвания и политики общественост – " Зеленият кръг " . Какъв е приносът на тази общественост към опазването на ресурсите и природата у нас в последните 10 години, ще стане ясно от особено направен по поръчка на " Мениджър "  анализ , който ще бъде показан от Боян Рашев, ръководещ сътрудник в denkstatt. В края на събитието ще бъдат оповестени и новите цели на Зеления кръг за идващото десетилетие .

Специална галерия " 10 години Зелена промяна "  е съпътстващото събитие за юбилея на форума. Тя може да бъде забелязана на 18 юни в Галерия " Оборище 5 ".

Пълната стратегия и всички участници можете да видите ТУК

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР