Министърът на околната среда и природните ресурси в кабинета на

...
Министърът на околната среда и природните ресурси в кабинета на
Коментари Харесай

Министър в Мексико подаде оставка заради закъснение на самолет

Министърът на околната среда и естествените запаси в кабинета на новия президент на Мексико Андрес Мануел Лопес Обрадор подаде оставка, тъй като поради нея пътнически аероплан изхвърчал със забавяне, съобщи Ройтерс, представена от Блиц.

В писмото си, оповестено от канцеларията на президента, министър Хосефа Гонсалес-Бланко Ортис-Мена изяснява, че при започване на работно пътешестване в петък е станала причина за закъснението, създавайки стеснение за пасажерите и екипажа. 

„ Няма опрощение. Истинската промяна на Мексико изисква цялостно съблюдаване на полезностите на тъждество и правдивост. Никой не трябва да се употребява с привилегии, а облагите за един човек, даже в случай че извършва отговорностите си, не може да стои над благополучието на болшинството “, написа Ортис-Мена. 

Откакто президентът Лопес Обрадор пое поста през декември, той пътува с постоянните полети на гражданската авиация, откакто по време на предизборната акция даде обещание да продаде първокласния аероплан на предшественика си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР