Министърът на околната среда Емил Димитров – Ревизоро трябва да

...
Министърът на околната среда Емил Димитров – Ревизоро трябва да
Коментари Харесай

Манолова: Министърът на околната среда да подава оставка

Министърът на околната среда Емил Димитров – Ревизоро би трябвало да подаде оставка за днешното си изявление. Строежът на Алепу би трябвало да бъде спрян. Обяснението, че хотелът е подпорна стена или къщички за птици, би трябвало да има цена и тази цена е оставката на екоминистъра.

Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова в изявление пред „ Евроком “.

Тя добави, че от „ Изправи се.БГ “ желаят оставката и на шефа на ДНСК Иван Несторов и на районния министър Петя Аврамова, които също изясняват, че това не е хотел.

Попитана за записа с гласа на Борисов тя отговори, че демонстрира синтезиран модел на ръководството му - никакво почитание към институциите и еднолични решения кой да се удари и кой не. Не разбирам за какво дамата, която е на най-висока позиция в страната, не взе отношение към споменаването на името й, добави Манолова за ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, по адрес на която в записа се чуват цинични мнения.

За презастрояването на Черноморието Манолова сподели, че е пандемично, изключително на Шофьорския плаж на Алепу, където става дума за доближени на Борисов лица. Проектантът е брачен партньор на външния министър на ГЕРБ, тези които са издали разрешението са близки до властта, сподели Манолова.

Относно законопроекта за така наречен „ спящи акции “ в боновите книжки на хората, импортиран от Министерството на финансите, Манолова съобщи, че той планува неприемлива национализация на акциите, която е противоконституционна.

Държавата да направи осведомителна акция за боновите книжки и акциите в тях, а не да ги национализират, прикани Манолова.

От законопроекта ще са наранени близо 3 млн. жители. Една голяма част от тях нямат информация какво се случва с техните акции, в този момент финансовият министър е решил да ги национализира, тъй като хората не ги ръководят интензивно. Това е като да национализират колата ви, в случай че не я карате или парцела ви, в случай че не го ползвате, изясни тя.

Няма организация, която да е подкрепила законопроекта. Призовавам този законопроект да не се внася в Народното събрание, добави тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР