Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев и столичният кмет

...
Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев и столичният кмет
Коментари Харесай

Фандъкова: София инвестира в децата си!

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев и столичният кмет Йорданка Фандъкова откриха новата образователна година в Първа британска езикова гимназия. Най-важните вложения в града са за децата и тяхното обучение. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова по време на откриването на образователната година в Първа Английска гимназия и 112 главно учебно заведение " Стоян Заимов ".

Тази година общината построи нов корпус към учебното заведение, който включва 22 класни стаи, зала за танци и физкултурен салон.

" За втора година посрещаме първия образователен ден с втора нова постройка. Защото най-важните вложения в града са за децата и тяхното обучение " съобщи тя. 

" Скъпи възпитаници, родители, посетители и учители. Днес не е формален празник, само че е най-празничният ден. Днес е денят с най-вече има вяра в бъдещето. Ние имаме вяра в образованието, доста неща ни разделят, само че желанието за обучение на децата ни сплотява. Желая ви сила и сили, тъй като на тях се крепи бъдещето ни. Благодаря на родителите, тъй като вие подкрепяте децата към по-светло бъдеще. Учете ги да почитат учителите си. Желая всички възпитаници да се усещат щастливи. Поздравявам Столична община и Фандъкова за ремонтираната материална база и за новата построена част. Поздравление за това, което прави Столична община ", съобщи Красимир Вълчев.

" Първият образователен ден е празник за всеки българин. От годините на българското възобновление до в този момент, няма семейство, което да не уважава този ярък ден - празник на мозъка и сърцето. Благодарим на столична община и персонално на Фандъкова за завършването на плана за ремонт на гимназията. Нека да се радваме и развиваме новата визия на България. Първа британска постоянно е била пример за просветеност и обичаи. На добър час ", съобщи шефът на Първа британска гимназия Нели Петрова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР