Министърът на младежта на спорта Красен Кралев обяви условията за

...
Министърът на младежта на спорта Красен Кралев обяви условията за
Коментари Харесай

Дават под наем базите на ЦСКА, но не на ЦСКА 1948

Министърът на младежта на спорта Красен Кралев разгласи изискванията за осъществяване на конкурс за отдаването чартърен на базите на ЦСКА - състезателен комплекс „ Българска армия” и състезателен комплекс „ Панчарево”.

Обектите са благосъстоятелност на „ Сердика спортни имоти” ЕАД и ще бъдат отдадени чартърен за период от 10 години против възнаграждение на месечен наем и осъществяване на вложения. Срокът за подаване на документи от претендентите е 11 декември. А класирането ще бъде оповестено на 3 януари.

Нападнаха шефа на ЦСКА 1948, скандал на „ Армията “

30 арестувани по време на мача сред "Левски " и ЦСКА

Томов: През 2013 използваха почитатели да смъкват Борисов

Парадоксално, само че поставените условия са такива, че клубът, наследил ЦСКА - ЦСКА 1948, няма по какъв начин да наеме базите.

Кандидатът би трябвало да е член на Български футболен съюз; да няма просрочени обществени отговорности към Национална агенция за приходите, както ликвидни и изискуеми обществени отговорности към страната и общината; претендентът следва да има уставен капитал не по-малко от 5 милиона лева; участникът в състезанието би трябвало да има нужния професионален опит и техническа опция за застраховане на активността за потребление на обекта по предопределение.

Също по този начин претендентът следва да има открит капитал не по-малко от 5 милиона лв. и да е осъществил общо за последните 3 финансово завършени години 3-годишен оборот в размер не по-малък от 15 милиона лв..

А ЦСКА 1948 е основан през 2016 година и няма по какъв начин да извърши условията на страната.

„ Условията са такива – 3 години и считаме, че това е минимално нужния период. Ние търсим сдружение с потвърдена история и потвърден генезис на парите, което ще ни служи като гаранция дали уговорките ще бъдат изпълнени. Това са критериите и не желая да разясня авансово съответни лица. Процедурата е отворена за всички “, съобщи Кралев.

„ Наясно съм, че с по този начин изнесените обстоятелства се подсигурява икономическа непоклатимост. Те подсигуряват това, че наемателят ще бъде задоволително добър собственик. Аз съм министър на младежта и спорта и ме интересува държавния интерес. Тези условия го гарантират”, безапелационен е Кралев.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
СПОРТ Връчиха Златната обувка на Лео Меси, изравни Роналдо Кралев отряза аматьорския ЦСКА 1948 за базите Меси: Всеки ден се любувам повече, че съм футболист
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР