Министърът на младежта и спорта Весела Лечева награди днес състезатели

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева награди днес състезатели
Коментари Харесай

Министър Лечева отличи бронзовата медалистка от Световното по летен биатлон

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева награди през днешния ден състезатели в няколко спорта за триумфите на международни и европейски шампионати. Сред тях бе и Лора Христова - бронзовата медалистка от шампионата на планетата по летен биатлон в Руполдинг (Германия).

„ Поздравявам ви за извоюваните медали. Това е най-хубавото доказателство за положителната работа на състезатели, треньори и ръководители. В България пораства едно надарено младо потомство, с което можем единствено да се гордеем. Пожелавам ви бъдещи триумфи в идните надпревари. Ние ще ви поддържаме във всяко ваше начинание, с цел да можете да покажете вашия капацитет, “ сподели министър Весела Лечева, която награди и треньора по биатлон Адам Колоджиейчик, а неговият приз бе признат от генералния секретар на БФ биатлон Борислав Панков.

България приключи с един бронзов орден, едно четвърто, едно пето и едно седмо място присъединяване си на Световното състезание по летен биатлон в Руполдинг, Германия в края на август. Отличието бе извоювано още в първия ден на шампионата от Лора Христова, наредила се трета в суперспринта при девойките с 4 стрелби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР