Министърът на младежта и спорта Радостин Василев уволни изпълнителния директор

...
Министърът на младежта и спорта Радостин Василев уволни изпълнителния директор
Коментари Харесай

Спортният министър уволни ръководството на Националната спортна база |

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев уволни изпълнителния шеф на „ Национална спортна база “ ЕАД Пламен Манолов и целия ръб на шефовете на сдружението, чийто принципал е ММС.

Според известието на спортното министерство за нови членове на Съвета на шефовете са избрани:

Юристът Невена Полименова , която е приключила Софийския университет и има опит в региона на гражданското, комерсиалното, административното и изпълнителното произвеждане.

Инженерът от Лесотехническия университет Венцислав Петков , който е и народен представител от 47-ото Народно заседание от " ИТН ". 

Мартин Арсов също е приключил право в СУ и е магистър по „ Здравен мениджмънт “ от Медицинския университет в София. 

Румен Муратев е приключил компетентност „ Строителство на здания и уреди “ в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Има на практика образования, свързани със Закона за ограниченията против изпирането на пари и Закона за отбрана на класифицираната информация.

Владислав Божиков е приключил право в УНСС в София и има 10-годишен стаж по специалността. Притежава спомагателна подготовка в региона на „ Право и осведомителни технологии “ и богат опит в комерсиалното право и в планове, свързани с ефикасното ръководство на запаси в администрацията и осведомителните технологии.

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев показва своята убеденост, че новото управление на „ Национална спортна база “ ЕАД ще работи напълно в интерес на развиването на сдружението, с цел да бъдат обезпечени оптимално положителни условия за подготвителна и спортна активност на българските спортисти, се споделя в известието на ММС.

На 13 февруари Василев разгласи пред Нова тв, че има съмнения за злоупотреби за всички свързани с министерството структури и назова спортните бази като една от тях.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР