Министърът на младежта и спорта - Радостин Василев присъства на

...
Министърът на младежта и спорта - Радостин Василев присъства на
Коментари Харесай

Министър Василев присъства на откриването на реновираното общежитие в бл.15 на НСА

Министърът на младежта и спорта - Радостин Василев участва на откриването на реновираното общежитие в бл.15 на НСА и осъвремененото игрище за плажен волейбол в кампуса на Академията. Ето какво написа самият той във Facebook:

" С министъра на образованието и науката проф. Николай Денков присъствахме на откриването на реновираното общежитие в бл. 15 на Националната спортна академия " Васил Левски " и модренизираното игрище за плажен волейбол в кампуса на Академията.

На церемонията участваха още ректорът на НСА проф. Николай Изов, ръководителят на парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта Иван Ченчев и кметът на Следствен отдел към окръжна прокуратура - регион " Студентски " Петко Горанов.

Студентското общежитие беше актуализирано с финансиране от Фонда за устойчиви градове и съфинансиране от Европейския фонт за районно развиване по оперативна стратегия " Региони в напредък 2014-2020 ". Общият бюджет на плана е в размер на близо 3,7 млн. лева

След откриването на общежитието присъствахме и на откриването на игрище по плажен волейбол, което е част от комплекс " Открити спортни уреди " в кампуса на НСА. То разполага с три игрални полета и може да се употребява за образователна, подготвителна и спортна активност.

Волейболното оборудване беше ремонтирано със средства на Академията в размер на 229 000 лева ".
 Радостин Василев: Не желаеме да има ощетени федерации
Радостин Василев: Не желаеме да има ощетени федерации

Спортният министър и проф. Даниела Дашева показаха Програмата за развиване на спорта за високи достижения за 2022 г.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР