Министърът на младежта и спорта Красен Кралев заяви, че ще

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев заяви, че ще
Коментари Харесай

Министър Кралев предупреди феновете на ЦСКА за мачовете в ЛЕ

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев съобщи, че ще бъде упражняван непоколебим надзор от страна на българските здравни управляващи и делегатите на УЕФА по време на мачовете от Лига Европа на ЦСКА, които ще се играят на националния стадион “Васил Левски”. В петък бяха одобрени напътствията за използването на противоепидемични ограничения на тези срещи. Първата от тях е ЧФР Клуж в четвъртък.

“Удовлетворихме желанието на почитателите, които толкоз години чакат тимът им да влезе в групите на Лига Европа, и в този момент ги апелирам да съблюдават тези ограничения, които разпоредихме. Те са съобразени напълно с рекомендациите на здравното министерство да се обезпечи естествена и чиста среда измежду публиката, тъй като здравето на българските жители е най-важно, само че то зависи и от тяхната дисциплинираност. Мерките са извънредно ясни и в детайли написани, с цел да обезпечат тази естествена среда. Ако те се нарушат, РЗИ ще глобява, УЕФА ще санкционира. Тоест всички последователи, които обичат тима си, би трябвало да знаят, че ще има делегати на УЕФА, които ще наблюдават за спазването на тези ограничения, тъй като в нашите инструкции са написани рекомендациите, пратени от УЕФА. Те са над 30 страници и са извънредно тежки, тъй че хората ще наблюдават дали ограниченията се съблюдават и в случай че виждат нарушаване, ще има наказания за тима. Най-тежката допустима е мачове да се играят без аудитория. УЕФА направи жеста да допусне до 30% от потенциала на оборудванията да бъде напълнен с ясната концепция, че това са огромни игрища, обезопасени, които ще могат да подсигуряват здравето на хората. Нека всички да подходят отговорно, да си свършим нашата работа, с цел да може всички да бъдат щастливи от крайния излаз на срещата, да няма ядосани и осъдени. Всички, които обичат клуба си би трябвало да съблюдават за това да се съблюдават инструкциите. Те би трябвало да знаят че ние го вършим за тях, за тяхното положително и за тяхното здраве. Националният стадион е огромен и разрешава да бъде напълнен до 30% от потенциала си, без това да носи риск за здравето на хората. Това беше повода да позволим подобен брой фенове. Може да се направи по този начин, че публиката да бъде разграничена и да се съблюдава отдалеченост от две седалки. Всички би трябвало да носят маски, на входа ще се прави инспекция на телесната температура на всеки клиент, а на стадиона няма да бъдат допускани фенове с грипоподобни признаци. Ще бъдем безкомпромисни за спазването на ограниченията, тъй като здравето на нашите жители е най-важно”, зави Красен Кралев.
.native-ad-suggested-news { position: relative; margin-bottom: 40px; width: 100%; padding: 20px 0; border-top: 1px solid #e7e7e7; border-bottom: 1px solid #e7e7e7; }.native-ad-suggested-news h2,.native-ad-suggested-news h2 a { font-weight: normal; margin-bottom: 10px; font-family: `Roboto Slab`,serif; color: #000!important; }.native-ad-suggested-news h2 { margin-bottom: 10px; }.native-ad-suggested-news.img-responsive { width: 100%; }.native-ad-suggested-news.img-wrapper { overflow: hidden; }.native-ad-suggested-news.native-ad { display: block; width: auto; height: 18px; background: #ffffff; float: left; bottom: 0; }.native-ad-suggested-news.ad-link { display: inline-block; float: right; margin-right: 4px; line-height: 8px; font-family: Roboto,sans-serif; font-size: 12px; line-height: 10px; color: #777; }.native-ad-suggested-news.barcode { display: inline-block; float: left; width: 13px; height: 10px; margin-right: 5px; border-radius: 0; max-width: 13px!important; }.video-bellow-article { position: relative; display: block; } function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР