Министърът на младежта и спорта Красен Кралев заедно с председателя

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев заедно с председателя
Коментари Харесай

Кралев следи развитието на тенис кортове до стaдиона в „Надежда“


Министърът на младежта и спорта Красен Кралев дружно с ръководителя на Общо събрание на колегиите „ Локомотив “ Даме Стойков инспектира построяването на два тенис корта и волейболно игрище до стадиона в столичния квартал „ Надежда “. Игрищата съставляват втори стадий от план за създаване на състезателен комплекс за потребностите на детската школа на „ Локомотив “ - София. Вторият стадий от плана на Областна администрация – София е финансиран от ММС с близо 209 000 лева Първият стадий, в който бяха построени три терена за минифутбол с осветяване още веднъж за потребностите на ДЮШ „ Локомотив “ - София също беше финансиран от ММС с 300 000 лева Футболните стадиони бяха публично открити през януари тази година, написа Sporta.bg.

Двата тенис корта са с покритие от червен шамот, ограда и осветяване, с цел да могат да се употребяват и вечер. Проектирана е и основа за захващане на балон, с цел да може игрищата да се употребяват и през зимата.

Игрището за волейбол е с размери 9/18 м и със саморазливна противоударна гумена настилка. В женската волейболна школа на „ Локомотив “ упражняват над 100 деца от 4-ти до 12-ти клас. Обектите ще бъдат приключени доникъде на м. юли.

" Радостен съм, че ММС съумя да финансира и двата стадия от плана за състезателен комплекс в „ Надежда “. На този комплекс упражняват доста деца, а ние вършим всичко допустимо да осигурим подобаваща инфраструктура за спорт точно за децата и младежите. Това е главен приоритет за ММС ", разяснява Красен Кралев.

В школата на „ Локомотив “ упражняват към 1 000 спортисти и деца. Общо събрание на колегиите „ Локомотив “ - София развива футбол, волейбол, баскетбол, бокс, джудо, самбо, художествена гимнастика, силов трибой и тенис.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР