Министърът на младежта и спорта Красен Кралев участва в церемонията

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев участва в церемонията
Коментари Харесай

Избраха най-добрите бойци на България

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев взе участие в церемонията по връчване на премиите „ Златен пояс “ на Националната асоциация на бойните спортове. Събитието се провежда за втора година, а за оценките се състезаваха над 40 000 спортисти, които членуват в 12-те федерации на Асоциацията.

„ Изключително ми е прелестно за втора поредна година да бъда част от годишните награди " Златен пояс ". Изпращаме една извънредно сполучлива година. Състезателите на всички федерации, членки на Асоциацията, завоюваха над 300 медала във всички възрастови групи от европейски и международни шампионати, което е голям триумф. Знам, че тези оценки са тласък за младите бойци да пазят почтено достойнството на България. Именно безбройните медали и цялостните зали са най-хубавият отзив за Вашата работа “, съобщи министър Кралев и пожела на състезателите още по сполучлива година.

„ Бъдете здрави, още по-ентусиазирани, ставайте все по-силни и продължавайте да прославяте нашата страна, както сте го правили и до момента “, сподели още Кралев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР