Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще участва в

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще участва в
Коментари Харесай

България подписва договор за спортно сътрудничество с Казахстан

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще взе участие в 15-ата Конференция на министрите на спорта към Съвета на Европа. Форумът ще се организира в Тбилиси, Грузия от 15 до 17 октомври 2018 година
В рамките на тридневното си посещаване в Грузия министър Кралев ще организира редица работни срещи с министри на спорта и с делегати.
Ще бъде подписано двустранно съглашение за съдействие в областта на спорта сред Министерството на културата и спорта на Казахстан и Министерството на младежта и спорта на България.
В тази връзка през днешния ден беше извършена среща сред посланика на Казахстан в България Н. прочие Темиртай Избастин и Красен Кралев. Двете страни разискаха окончателния текст на съглашението за съдействие, като след подписването му ще бъде уговорена среща сред казахстанския министър на културата и спорта и министър Кралев.
По време на диалога посланикът показа номинацията на Казахстан за президент на Световната боксова асоциация (АИБА) Серик Конакбаев и се обърна към министър Кралев с молба за поддръжка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР