Министърът на младежта и спорта Красен Кралев се включи в

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев се включи в
Коментари Харесай

Министър Кралев в Плевен: Вие сте пример за това, че гражданското общество е живо

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев се включи в благотворителен бал, проведен от " Лайънс клуб - Плевен ", който имаше идея за събирането на средствата за възобновяване на спортната зала по лека атлетика на Спортно учебно заведение " Георги Бенковски " в Плевен. Необходимата сума е в размер на над 250 000 лв.. Министерството ще помогне със средствата, които не доближават, с цел да се направи ремонтът на залата, като ще финансира и реконструкцията на съблекалните, която не е включена в първичния проект. Общата сума, която е събрана от благотворителната самодейност е 78 325 лв..

Това е неповторим по рода си план, в който обществото се ангажира, освен това сполучливо, да подкрепи страната за реновирането на състезателен обект.

" Вашата самодейност е образец за това, че гражданското общество е живо. Когато има един проблем, жителите се активизирате, насочвате вниманието към него и с общи старания го решаваме. Нямаше по какъв начин да не откликнем на тази самодейност и да не подсигурим всички останали средства за реконструиране на залата ", сподели министър Кралев пред участниците в събитието.

Лице на благотворителната акция е олимпийската шампионка Тереза Маринова.
 Снимка 448636
Източник:

По време на благотворителния бал бе проведен и огромен търг. В него гостите наддаваха за мотор, с който се е състезавал Богдан Николов. Моторът е възложен безплатно от неговия наследник Александър Николов и беше продаден за 18 хиляди лв.. Сред предметите бе и шапка на Ферари с автограф на Михаел Шумахер, която Любо Ганев взе за 1500 лева Красен Кралев също се включи в търга, като съумя да завоюва подготвителни ръкавици на международния първенец Детелин Далаклиев против 700 лв..

Тереза Маринова също бе предоставила едно от своите оценки. За ценителите на изкуството търгът предложи картини на огромните български художници - Владимир Димитров - Майстора, Дечко Узунов, Светлин Русев, Петър Мичев - Педро.
 Снимка 448637
Източник:

Министър Кралев и Тереза Маринова получиха пластики " Дон Кихот и Санчо Панса " на " Лайънс клуб - Плевен " за признателност от президента на клуба Ивайло Стоянов.

На събитието с Красен Кралев участваха и Мирослав Петров, Детелин Далаклиев, бронзовия медалист от последното международно състезание по бокс Радослав Панталеев и други
 Министър Кралев откри първото Гран При по олимпийско таекуондо в България
Министър Кралев откри първото Гран При по олимпийско таекуондо в България

" За България е голяма чест за първи път в своята история да семейства на един от четирите Гран При шампионата "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР