Министърът на младежта и спорта Красен Кралев разгледа изложбата Спортът

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев разгледа изложбата Спортът
Коментари Харесай

Министър Кралев посети изложбата на спортния фотограф Иван Йочев

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев прегледа изложбата " Спортът в София през годините ", ситуирана в градинката на НДК. В нея са включени 28 неповторими фотоси на фоторепортера Иван Йочев, които показват част от най-паметните мигове и персони, оставили ярка диря в историята на българската столица.
 Снимка 482059
" Изложбата е в действителност впечатляваща. Поздравявам Иван Йочев за страхотния асортимент от фотоси. Винаги съм казвал, че няма по-добри очевидци на надпреварите от спортните фотографи. Те претърпяват всяка страст, болежка и наслада на нашите спортисти ", съобщи министър Кралев. Той изрази насладата си от това, че е бил част от паметните мигове на родните състезатели, запечатани от обектива на Йочев.
 Министър Красен Кралев публично позволи завръщането на футболните почитатели
Министър Красен Кралев публично позволи завръщането на футболните почитатели

Вижте заповедта, която регламентира това

Иван Йочев е състезателен фотограф, запазил посредством фотосите си исторически за България мигове и персони в последния четвърт век. Негови фотоси са употребени от международните организации Reuters, AFP, AP, Getty Images и EPA, както и от доста от водещите спортни издания в Европа. През годините Йочев работи за: вестниците " 24 часа " и " 7 дни спорт ", както и за интернет организация " Спортал ".

Изложбата е показана от " София - европейска столица на спорта " и БОК. Фотографиите ще бъдат изложени до 10 юни на постаментите в градинката пред НДК до паметника с лъвчето.
 Снимка 482060
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР