Министърът на младежта и спорта Красен Кралев публикува в социалната

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев публикува в социалната
Коментари Харесай

Министър Красен Кралев: Спортът е създаден, за да се играе пред зрители

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев разгласява в обществената мрежа " Facebook " пост, в който изяснява претекстовете да бъде позволена аудитория на спортните мероприятия. Той приканва всички да бъдат дисциплинирани. Ето какво написа министър Кралев:

" Спортът не е изключение от обществения живот, той е основан, с цел да се играе пред фенове. Ето за какво през днешния ден взехме извънредно значимо решение. Всички спортни мероприятия навън ще се организират пред аудитория.

Допустимата претовареност на местата е 50% от потенциала на съответното оборудване, до 1000 души на бранш, при сядане през седалка и при съблюдаване на физическа отдалеченост от 1,5 м. Това ще даде опция огромни спортни прояви, които са още през този уикенд, да зарадват и феновете на спорта. Започва шампионата в Първа лига, на 8 и 9 август на националния стадион е Държавният шампионат по лека атлетика, а феновете на волейбола ще могат да се насладят на един от най-силните интернационалните шампионати по плажен волейбол в Панчарево.

Използвам случая с цел да прикани всички жители още веднъж да мислят първо за своето здраве и за здравето на близките. Не бива поради единици, които потъпкват разпоредбите, да страдат всички фенове на спорта в България. Отговорността за здравето ни е на всеки един от нас. Вярвам, че в този момент почитателите ще бъдат на висотата на взетото решение. Трудно ще бъде да върнем нормалността. Трябва да се научим да живеем с вируса и да бъдем по-дисциплинирани. Това е задачата, както на всички политици, по този начин и на обществото ни като цяло ".
 Феновете на ЦСКА подсигуряват спазването на всички нужни ограничения
Феновете на ЦСКА подсигуряват спазването на всички нужни ограничения

" Футболът е всичко за почитателите и нищо без тях "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР