Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе среща със

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе среща със
Коментари Харесай

Министър Кралев ще бъде гарант за изпълнението на програмата на сестри Стоеви до Токио 2020

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев организира среща със състезателките по бадминтон Габриела и Стефани Стоеви. След неколкократни диалози сред министър Кралев и двете състезателки, техните родители и юристи, извършени през последните седмици, по време на срещата през вчерашния ден сестри Стоеви персонално обявиха, че не престават да се състезават за България.
 Красен Кралев: В момента пораства едно доста надарено потомство, каквото нашият волейбол не е имал от години
Красен Кралев: В момента пораства едно доста надарено потомство, каквото нашият волейбол не е имал от години

Вярвам, че това е една вълна от състезатели, които ще играят значима роля в родния волейбол и ще радват българската аудитория и в бъдеще

Въпреки различията им с Българската федерация по бадминтон и продължаващите процедури пред способените органи, Стоеви потвърдиха пред министър Кралев, че са взели решение да слагат преди всичко националния интерес и да вземат участие в надпреварите от интернационалния календар за продобиване на квоти за Олимпийските игри в Токио през 2020 година

Министерството на младежта и спорта в лицето на министъра се ангажира да бъде поръчител, че програмата на сестри Стоеви ще бъде изпълнена до Олимпийските игри.
 Снимка 435279
Източник:

Решението на българските състезателки по бадминтон не завършва процеса на изясняване на обективната истина и не приключва проблемите сред тях и управлението на федерацията, като ММС не може да бъде страна по проблема.

След диалог на министър Кралев с ръководителя на федерацията по бадминтон Володя Златев той пое ангажимент да окаже нужното подпомагане на Габриела и Стефани Стоеви. Златев заяви, че към този момент е удостоверил поръчката им за присъединяване в Световното състезание през 2019 година в Базел.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР