Министърът на младежта и спорта Красен Кралев присъства на тренировъчен

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев присъства на тренировъчен
Коментари Харесай

Спортният министър Кралев посети тренировъчен семинар по таекуондо

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев участва на подготвителен семинар по олимпийско таекуондо, част от плана „ Джи до куан – пътят на чистия разум ”, проведен от клуб „ Джи до куан ”. Проектът се финансира от ММС по Националната стратегия за осъществяване на юношески действия по член 10а от Закона за хазарта за 2018 година В събитието вземат участие 120 таекуондисти, измежду които и 11 европейски първенци от България, Гърция, Украйна и Молдова. Водещ преподавател е гранд занаятчия Сакис Тсиомпаноглу, който има 9-ти дан, оповестиха от ММС.
 kbon4717  kbon4758  kbon4779  kbon4914  kbon4959  kbon4987
„ За мен е огромно наслаждение да участвам на този подготвителен семинар. Таекуондо е най-бързо развиващият се спорт в България и Ви приветствам, че сте го избрали за Ваш спорт. Той учи на дисциплинираност, почитание, приемливост, екипност и самоконтрол. Това са качества, които ще Ви трябват освен на татамито, само че и в живота. Пожелавам на всички триумф по пътя към усъвършенстването. Искам да поздравявам и гранд занаятчия Сакис Тсиомпаноглу, който е пристигнал тук, с цел да показа своя опит. Изключително почитан човек в света на таекуондо. Гледайте деликатно всяко придвижване и слушайте какво Ви споделя, тъй като това е най-правилният и най-бързият път към успеха ”, сподели министър Кралев.

Председателят на клуб „ Джи до куан ” Николай Главчев благодари на министъра за поддръжката, която ММС оказва при реализирането на плана.

Сакис Тсиомпаноглу пък акцентира, че наличието на министър Кралев на семинара демонстрира отношението, което той има освен към таекуондото, само че и към целия спорт.

„ Министър Кралев почита спорта и посещава освен огромни надпревари, само че и подготвителни събития като нашето. Надявам се, че този семинар ще бъде потребен за Вас. Защото е значимо да научим децата на почитание. Първо към родителите, второ към учителите и трето към всички останали ”, сподели Тсиомпаноглу.

Проектът „ Джи до куан – пътят на чистия разум ” цели запознаване с способи за справяне в рискова и враждебна среда посредством ориентиране на вниманието на младежите към спортни действия и обосноваване на младежите към здравословен и деен метод на живот.

Националната стратегия за осъществяване на юношески действия по член 10а от Закона за
хазарта, по която е планът, се осъществя за втора поредна година. Осигурените по нея средства са в размер на 2 000 000 лева

Целите на Програмата са насочени към предварителна защита на другите типове зависимости и/или експанзия, с което да се подобрят качеството на живот и средата, в която живеят и поддържат връзка младежите в България. През 2018 година по нея се осъществят планове на 43 организации.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР