Министърът на младежта и спорта Красен Кралев присъства на откриването

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев присъства на откриването
Коментари Харесай

Министър Кралев присъства на тържественото честване на 90-годишния юбилей на ОСК Локомотив

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев участва на откриването на тържественото честване на 90-годишния празник на Общо събрание на колегиите Локомотив (София). В приветствието си той се обърна към треньорите, състезателите, ветераните и ръководителите на спортните клубове с признателност, че от основаването на Локомотив до през днешния ден са защитавали с достолепие достойнството на България на редица интернационалните конгреси. Кралев посочи, че посредством множеството извоювани европейски медали, медали от международни шампионати и олимпийски игри, състезателите от Локомотив стимулират младите генерации да спортуват.

" ОКС Локомотив са една от най-големите спортни организации в България със своите 16 клуба и над 1500 деца, картотекирани в тях. Уверявам Ви, че постоянно можете да разчитате на Министерство на младежта и спорта като на благонадежден сътрудник. Вярвам, че дружно с управлението на Локомотив ще работим за възобновяване на спортните уреди и бази, с цел да бъдат употребявани безвредно от децата и възрастните ", съобщи спортният министър.

" Най-старото железничарско сдружение в Европа е дало на страната ни редица сполучливи и славни спортисти. В момента в Общо събрание на колегиите Локомотив упражняват 1500 деца в 16 типа спорт. Много старания положихме да реновираме базата и да подобрим изискванията, при които упражняват нашите деца. Това е нужно за реализира на положителните резултати в спорта ", сподели ръководителят на Общо събрание на колегиите Локомотив Даме Стойков. Toй благодари на Министерството на младежта и спорта, персонално на министър Кралев и на Столична община за положителното партньорство и поддръжката, която оказват на Локомотив (София).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР