Министърът на младежта и спорта Красен Кралев присъства на драматичен

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев присъства на драматичен
Коментари Харесай

Националният отбор по футзал победи Естония

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев участва на трагичен мач по футзал сред България и Естония, който приключи с победа за българския тим. Срещата се организира в Двореца на културата и спорта във Варна и е част от квалификациите за международното състезание по футзал.

Естонският отбор на два пъти поведе в резултата, само че с гол на Владимир Бахъров от " Варна Сити " и две попадения на Димитър Цветанов от " Черно море " българите доближиха до крайния триумф с 3:2.
Това е вторият квалификационен мач за България, като през вчерашния ден лъвовете играха против Черна гора и приключиха с еднакъв резултат 1:1.

Българският тим е в група G с тимовете на Холандия, Черна гора и Естония. На събитието участваха още шефът на дирекция „ Спорт “ в община Варна Кристиан Димитров, Румен Вълков – президент на Аматьорската футболна лига, Александър Александров – ръководител на Комисия за футзал и мини футбол към БФС и Минко Христов шеф на ДКС Варна.

Квалификациите се организират в зала „ Конгресна “ до 3 февруари. На 02.02 от 19 ч. играят България и Холандия, а преди този момент е мачът сред Естония и Черна гора. В идващия квалификационен кръг минават първите два тима от всяка група, които ще се срещнат с отборите от топ 16.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР