Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посрещна в спортен

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посрещна в спортен
Коментари Харесай

Министър Кралев посрещна представители на Генералния секретариат на Съвета на ЕС за мач на Спортпалас

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посрещна в състезателен комплекс „ НСБ Спортпалас ” във Варна представители на Генералния секретариат на Съвета на Европейския Съюз. 

Те дойдоха в България, с цел да изиграят другарски футболен мач среща против събирателен тим, включващ варненски спортни журналисти, футболисти на Ботев (Брестак) и 3 дами от женски футболен клуб „ Варна ”. На терена достойнството на медиите опазиха Недко Петров (Петел), Ивайло Борисов (Варна утре) и Красимир Николов (Телевизия Черно море).



Срещата, която се ръководи професионално от дамско съдийско трио, отпред с Надежда Белчева, бе оспорвана и след зрелищни голове завърши 3:3. 



Министър Кралев благодари на гостите за положителната работа при организацията на Съветите на министрите в Брюксел по време на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, представителите на Генералния секретариат на Съвета също регистрираха положителното партньорство с  Министерството на младежта и спорта по време на Българското председателство. 



Красен Кралев и гостите от Брюксел си размениха дарове и показаха убеденост, че положителната работа сред двете страни ще продължи и в бъдеще. 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР