Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посети тренировка на

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посети тренировка на
Коментари Харесай

Красен Кралев посети тренировка на грациите ни във Варна

 Илиана Раева и Нешка Робева си подадоха ръка
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посети подготовка на девойките от националния тим по художествена гимнастика самостоятелно, която се организира по време на първия им лагер за сезона в " Спорт палас " в морската столица Варна.

" Лагерът ни е нужен за последни корекции в съчетанията и работим доста умерено поради положителните условия. Предстоят ни контролни и интернационалните участия и надпревари. На 13 февруари е първото публично контролно в зала " Арена Армеец ", след което на 14-ти пътуваме за Гран при в Москва ", сподели основният управител на тима Бранимира Маркова.



Катрин Тасева, Невяна Владинова, Боряна Калейн, Петя Борисова, Вая Драганова и Йоана Николова са в отлична форма и са подготвени за идните провокации. Момичетата са безапелационни, че изискванията в " Спорт палас " са съвършени за тяхната подготовка. 

Министърът пожела на девойките да бъдат здрави и единни и да имат вяра във опциите си. Бранимира Маркова увери Кралев, че девойките ще се показват ослепително на идващите надпревари.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР