Министърът на младежта и спорта Красен Кралев подкрепи инициативата Ученически

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев подкрепи инициативата Ученически
Коментари Харесай

Кралев подкрепи инициативата Ученически лидери – министри и посланици за един ден

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев поддържа самодейността " Ученически водачи - министри и посланици за един ден ", която се провежда от Център за междуетнически разговор и приемливост " Амалипе ". Нейна съществена цел е да даде опция на най-добре представилите се възпитаници в състезанието " Да превърнем езика на омразата в език на толерантността! " да се срещнат с активността на главните институции и дипломатически задачи в България. Инициативата се организира във връзка Международния ден на ромите - 8 април.

Красен Кралев се срещна с Антон Ахмедов от село Равна гора, който бе министър за един ден в ММС. Той е възпитаник от ОУ " Отец Паисий ", Община Созопол и е член на Ученическия съвет към учебното заведение.
 Снимка 416963
Източник:

Министърът срещна ученика с главните си дневни отговорности, както и с отговорностите на ММС.

На срещата участва и координаторът на Център " Амалипе " Иван Тодоров и ръководителят на Ученическия съвет на ОУ " Отец Паисий " Миглена Герчева, които благодариха на министър Кралев за топлото посрещане. Антон пък показа, че футболът е неговата пристрастеност и би се радвал някой ден да работи в Министерството на младежта и спорта.

След срещата Антон имаше опция да се запознае и с дейностите на зам.-министър Николай Павлов, който го посрещна в кабинета си. Посещението на ученика приключи с обиколка на постройката на ведомството, като се срещна със структурата и функционалностите на министерството.
 Снимка 416961
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР