Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри Европейското първенство

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри Европейското първенство
Коментари Харесай

Министър Красен Кралев откри Европейското първенство по бокс за юноши и девойки

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри Европейското състезание по бокс за юноши и девойки. Шампионатът се организира от 23 ноември до 3 декември в столичната зала " София ". Над 200 боксьори от 20 страни ще се борят за оценките в 26 категории - 13 при юношите и 13 при девойките. България ще бъде показана от 17 състезатели.
 Снимка 506936
Източник:

" Всяка година България и Българската федерация по бокс са домакини на някои от шампионатите с най-голям сан. Искам да благодаря на президента на федерацията Красимир Инински за всичко това, което прави за развиването на българския бокс, за неговото одобряване на интернационалната сцена и за организирането на голямата поредност от семейства, с които ние се справихме чудесно през последните години. 2020 година е малко по-различна. Да организираш Европейско състезание в изискванията на тежката пандемията, в която се намира целият свят е голямо предизвикателство, с което съм сигурен, че Българската федерация по бокс ще се оправи. Искам да уверя всички, че са взети противоепидемични ограничения от най-високо равнище, с цел да може да бъде обезпечено здравето на участниците в шампионата. Пожелавам на кръга да господства феърплейът, да завоюват най-хубавите ", съобщи министър Кралев.
 Снимка 506935
Източник:

Президентът на Българската федерация по бокс Красимир Инински благодари на спортния министър за поддръжката, която е оказана от страна на ММС при организирането на конкуренцията. В церемонията по откриването присъединяване взе и Емилия Груева, която е ръководител на женската комисия към интернационалната боксова асоциация.
 Снимка 506933
Източник:

Българското присъединяване на шампионата откри Любомир Ангелов (кат до 57 кг), който сутринта реализира безапелационен триумф с цялостно единогласие на съдиите над Салихадж Далмат (Косово). В българския отбор са медалистите от Европейското състезание за момчета през 2018 година в Албена Светослав Косев, Серги Владояну и Кирил Борисов. Треньори на нашите състезатели при юношите са Борислав Георгиев и Роман Цветков, а Светлана Станева и Ангел Тодоров водят девойките.
 Снимка 506934
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР