Министърът на младежта и спорта Красен Кралев направи инспекция на

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев направи инспекция на
Коментари Харесай

Министър Кралев инспектира реновираната зала Раковски

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев направи ревизия на реновираната зала " Раковски ", в която националният тим по художествена гимнастика води централизирана подготовка. Ремонтът възлиза на обща стойност 250 000 лв..

 Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри ледената пързалка „ Юнак “
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри ледената пързалка „ Юнак “

" Бяхме дали обещание това оборудване, което не беше работило като пързалка от близо 30 години "

Красен Кралев, съпроводен от изпълнителния шеф на Национална спортна база ЕАД Пламен Манолов, обиколи ремонтираната зала, с цел да се запознае с осъществените ремонтни действия.

 Снимка 395359
Източник:

Строително-монтажните работи включват монтаж на нова дървена подова настилка, възобновяване на гипсокартон след течове и изолираност на тръби, изцяло пребоядисване, монтаж на осветяване и дървени порти. Предстои ободряване на коридорите и стаите за настаняване на спортистите и създаване на оздравителен център.

Министър Кралев и Пламен Манолов обиколиха обекта и разискаха вероятни хрумвания за бъдещи разширения на залата по художествена гимнастика.

 Снимка 395360
Източник:

По време на визитата на министъра девойките от националния отбор демонстрираха пред него новата си комбинация с топки, която приготвят за идния сезон. В залата подготовка организираха и гимнастичките от националния тим - самостоятелно.

 Снимка 395358
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР