Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетни

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетни
Коментари Харесай

Министър Кралев награди Екатерина Стратиева и Никола Цолов след успехите им в Европейския рали шампионат и Световните серии по картинг

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетни плакети на ММС Екатерина Стратиева и Никола Цолов. Стратиева беше отличена за третия й успех в Европейския рали шампионат, печелейки купата в категорията Ladies Trophy. 12-годишният Никола Цолов показва страхотните си благоприятни условия и завоюва международните серии по картинг WSK Open Cup в клас Mini 60.

Екатерина Стратиева и нейният навигатор Георги Аврамов приключиха преди всичко през сезон 2019 в конкуренцията на шест екипажа. Аврамов също получи почетен плакет на ММС за принос към триумфа на Стратиева. Българката беше най-бърза в две от конкуренциите, които се организираха в Кипър и Унгария, а с общ общ брой от 183 точки завоюва шампионата при дамите. Това е трети триумф за нея в Европейския рали шампионат след успехите й през 2014 година и 2015 година Екатерина Стратиева, която се състезава с " Пежо ", е получила покана за присъединяване в формалното закриване на сезона от френския авто производител.
 Снимка 455509
Източник:

Младият Никола Цолов сподели своите благоприятни условия по време на двете съревнования за международните серии в Касталето и Лонато, с цел да реализира най-големия триумф за българския картинг. Цолов събра 220 точки от стартовете против 152 на най-големия му съперник Дмитри Матеев от Русия.

През тази година Никола взе участие в 15 надпревари в Италия, като му следва още едно до края на 2019 година за трофея в памет на трикратния първенец във Формула 1 Айртон Сена.

На срещата участва и президентът на Автомобилна федерация на България Камен Михайлов.
 Министър Кралев участва на галавечер по кикбокс в Дупница
Министър Кралев участва на галавечер по кикбокс в Дупница

Близо 1500 фенове следиха завладяващите двубои
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР