Министърът на младежта и спорта Красен Кралев, министърът на вътрешните

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев, министърът на вътрешните
Коментари Харесай

Министрите Красен Кралев и Младен Маринов присъстваха на концерт в подкрепа на децата и семействата на загинали и пострадали служители от структурите на МВР

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев, министърът на вътрешните работи Младен Маринов и кметът на Варна Иван Портних почетоха 10-ия юбилеен благотворителен концерт " С любов за децата, в памет на бащите герои " във Варна. Инициативата е в поддръжка на децата и фамилиите на починали и потърпевши при осъществяване на служебния си дълг служители на реда и пожарникари от Областните структури на Министерство на вътрешните работи.

Проявата се провежда от Синдикална федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи - Варна, която през 2019 празнува 10 години от своето учредяване и е под патронажа на кмета на Варна Иван Портних.

Началото на концерта по традиция бе обещано от Представителния духов оркестър на Военноморските сили на Република България с химна на нашата страна. Тържествената стратегия продължи до 14,00 ч., като присъстващите се забавляваха с осъществяванията на голям брой артисти и танцови обединения. По време на събитието жителите и гостите на морската столица имаха опция да видят проява с полицейска, пожарна техника и помощни средства, както и демонстрации по бойни спортове.

На концерта участваха още регионалният шеф на Варна Стоян Пасев, шефът на ОДМВР - Варна Даниел Пашов и шефът на ОДМВР - Добрич Никола Панчев.
 Министър Кралев не има вяра, че УЕФА ще накаже България
Министър Кралев не има вяра, че УЕФА ще накаже България

" Да наречеш някого " шиптър " е по-скоро на етническа засегнатост, в сравнение с расова "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР