Министърът на младежта и спорта Красен Кралев Красен Кралев е

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев Красен Кралев е
Коментари Харесай

Радостна новина за фитнес маниаците - разрешават упражненията в залите без ограничения

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев  Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във издаде Заповед № РД-09-562/02.06.2020 година, на база Заповед на министъра на опазването на здравето, с която се позволява наличието на фенове по време на мачовете от Първа и Втора лига на България. Заповедта влиза в действие още за първия кръг от подновяването на шампионата в елитната дивизия, който стартира на 05.06.2020 година Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на младежта и спорта.

Стадионите ще могат да бъдат запълнени до 30% от потенциала си. Настаняването на феновете на оборудванията би трябвало да се реализира минимум през две седалки.

С нова заповед от Ананиев - падна още една възбрана

Провеждането на футболните дуели ще се реализира според одобрената от министър Красен Кралев  Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във Концепция и насоки за обновяване на подготвителния и спортен развой в професионалния футбол.

Със същата Заповед се позволяват групови и самостоятелни спортни занимания във фитнес центрове и зали, без спортен темперамент, без ограничавания на заетостта на местата и брой на спортуващи на кв. м.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР