Министърът на младежта и спорта - Красен Кралев, коментира желанието

...
Министърът на младежта и спорта - Красен Кралев, коментира желанието
Коментари Харесай

Кралев за публика по стадионите: Ще водим разговори, но трябва правилата да бъдат спазвани!

Министърът на младежта и спорта - Красен Кралев, разяснява желанието на почитателите на Левски и ЦСКА стадионите у нас да бъдат отворени за последователи.

" Всички би трябвало да си помислят какво би трябвало да се направи преди да се пристъпи към отварянето на залите и стадионите. Според мен въпросът би трябвало да е ориентиран към фенклубовете - дали са подготвени да съблюдават тези правила ", сподели Кралев.

" Обществото е поляризирано по тематиката със или без фенове на спортните събития ", добави той.

По думите му сме в условия на пандемията и не би трябвало да се заплашва здравето на хората. Той добави, че като състезателен министър знае най-добре каква е потребността на спортистите да бъдат подкрепяни от аудитория, както и потребността на публиката да гледа обичаните си тимове, обичаните си спортове, само че имаме чрезвичайна обстановка, в която би трябвало здравето на спортистите и българските жители да е по-важно от всичко.

" Решението за отваряне на залите и стадионите за аудитория се взема от министъра на опазването на здравето. Разбира се, ние ще водим диалози по тази тематика, само че първо би трябвало самите клубове, самите спортни федерации да подсигуряват, че разпоредбите ще бъдат спазвани ", приключи Кралев.
 И почитателите на Левски желаеха аудитория на стадионите
И почитателите на Левски желаеха аудитория на стадионите

Поне 30%
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР