Министърът на младежта и спорта Красен Кралев изпрати поздравителен адрес

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев изпрати поздравителен адрес
Коментари Харесай

Министър Кралев поздрави френския си колега за спечеления Мондиал

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев изпрати приветствен адрес до френския министър на спорта Лора Флесел във връзка извоюваното от Франция Световно състезание по футбол в Русия. Кралев и Флесел поддържат извънредно топли взаимоотношения, като по покана на френския си сътрудник, българският министър изнесе главната встъпителна тирада по време на откриването на неофициалната среща на министрите на спорта от държавите-членки на Европейски Съюз, която се организира в Париж.

„ Поздравявам Франция за спечелването на купата от Световното състезание в Русия. Френският народен тим заслужи купата с отличното си показване по време на цялото състезание и с доста забавните и завладяващи мачове, в които не позволи загуба. Капитанът Юго Лорис, Антоан Гризман, Пол Погба, Н'Голо Канте, Килиан Мбапе и всички останали футболисти играха със сърцата си за Франция и направиха всичко допустимо да покажат хубостта на футболната игра и да забавляват милионите футболни почитатели по целия свят. Трябва да споменем също изключителната работа и принос на господин Дидие Дешан. Сигурен съм, че неговият професионализъм и директиви са въодушевили целия екип по пътя към финала и купата “, написа в приветствието си министър Кралев.

„ Още един път Ви апелирам да приемете специфичните ми поздрави към цялата френска нация. Желая Ви всичко най-хубаво и още доста спортни победи в бъдеще “, се споделя още в приветствения адрес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР