Министърът на младежта и спорта Красен Кралев използва профила си

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев използва профила си
Коментари Харесай

Кралев към младите: Ставайте доброволци!

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев употребява профила си във „ Facebook “, с цел да насочи апел към всички юношески организации да се включат като доброволци в битката с ковид.

Ето какво сподели Красен Кралев:
Обръщам се с апел към всички юношески организации в България да се включат в Доброволческия корпус за битка с COVID-19 и да поддържат решителните ограничения на държавното управление, Националния действен щаб и локалната власт против пандемията:

През последните години Министерство на младежта и спорта поддържа финансово реализацията на голям брой планове, ориентирани към образование на стотици доброволци в цялата страна, като отпусна близо 220 000 лв. за провеждането на редица начинания. От 2016 до 2019 година по Национална стратегия за младежта в частта за „ Младежко доброволчество и присъединяване в доброволчески начинания “ са финансирани 37 планове, извършени са над 100 образования на млади доброволци и са осъществени над 150 доброволчески акции и начинания. Десетки планове с включени доброволчески действия са финансирани и по Национална стратегия за осъществяване на юношески действия по чл.10а от Закона за хазарта. По направление „ Активизирай младите “ от 2017 до 2019 година Министерство на младежта и спорта е финансирало 122 планове, включващи и доброволчески начинания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР