Министърът на младежта и спорта Красен Кралев изгледа на живо

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев изгледа на живо
Коментари Харесай

Министър Кралев изгледа на живо първия мач от футболното първенство

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев изгледа онлайн футболния дуел сред тимовете на “Локомотив” Пловдив и “Етър”.

С тази среща беше възобновено шампионата на Първа лига след близо тримесечна пауза, наложена поради епидемията от ковид COVID-19. Мачът бележи и цялостния рестарт на спорта със спортен темперамент в България.

Срещата в Пловдив се игра пред аудитория, откакто дни преди подновяването на шампионата беше разрешено оптималният брой на феновете да бъде 30% от потенциала на стадионите.

За спазването на противоепидемичните ограничения следеше назначеният от домакините офицер по сигурността.

На входа на формалната ложа министър Кралев и всички гости бяха подложени на инспекция на телесната температура, беше обезпечен и дезинфектант за ръце.

Настаняването се извършваше през две седалки, а дикторът неколкократно прикани всички фенове да съблюдават отдалеченост.

На стадион “Локомотив” Красен Кралев беше посрещнат от заместник-кмета на Пловдив Георги Титюков, притежателя на “чернобелите” Христо Крушарски, спортния шеф Георги Иванов и клубната легенда Христо Бонев.

Те разискаха подновяването на шампионата и подхванатите ограничения на всички игрища в България, както и бъдещите проекти за рационализация на спортната база. Кралев поздрави домакините за отличната организация и спазването на предписанията за да се избегне разпространяването на ковид COVID-19. Спортният министър получи от своите домакини фланелка на “Локомотив” Пловдив.

В първата среща след рестарта на шампионата “Локомотив” победи “Етър” с 2:0.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР