Министърът на младежта и спорта Красен Кралев издаде заповед, с

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев издаде заповед, с
Коментари Харесай

Решиха кога се подновява футболното ни първенство

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев издаде заповед, с която се позволява подновяването на футболните шампионати в Първа и Втора професионална лига на 05.06.2020 година Мачовете ще се играят без аудитория, оповестяват от Спортното министерство.
До стартирането на формалните срещи се позволява образуване и осъществяване на предварителен триседмичен интервал за възобновяване тренираността на играчите:
- I-ви стадий за осъществяване на подготвителния подготвителен развой в професионалния футбол - от 15.05.2020 година до 20.05.2020 година, като подготвителни занимания навън да се организират на групи с до 5 спортисти и до 2 треньори.
II-ри стадий за осъществяване на подготвителния подготвителен развой в професионалния футбол - от 21.05.2020 година до 26.05.2020 година, като подготвителни занимания навън да се организират на групи с до 11 спортисти и до 3 треньори.
- III-ти стадий за осъществяване на подготвителния подготвителен развой в професионалния футбол - от 27.05.2020 година до 04.06.2020 година, като подготвителни занимания навън да се организират с целия тим. В стадия се позволява провеждането на контролни срещи без аудитория за въвеждане на тимовете в шампионата.
Задължително е спазването на строги противоепидемични ограничения. Тоалетните, съблекалните, съдовете за боклуци, общите елементи, уредите, пространствата и другите уреди да се почистват и дезинфекцират минимум на всеки час. Трябва да бъдат обезпечени диспенсери, течен сапун и еднократни кърпи за прилагане. Не се разрешава скупчване на доста хора по едно и също време в общите пространства.
Със същата Заповед от през днешния ден се позволява упражняването на групови спортове за дилетанти с до 12 участници без спортен темперамент, без аудитория и единствено на открити места, при спазването на всички противоепидемични ограничения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР