Министърът на младежта и спорта Красен Кралев инспектира ремонтните дейности

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев инспектира ремонтните дейности
Коментари Харесай

Красен Кралев инспектира ремонтните дейности във варненската спортна зала Владислав

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев инспектира ремонтните действия във варненската спортна зала "Владислав " и участва на мач от мъжкото хандбално състезание на България.

"Днес имах опция да ревизирам по какъв начин върви последния стадий от ремонтните действия в зала "Владислав " във Варна. Залата е строена през 80-те години на предишния век и разполага с най-голямото игрално поле в България. Размерите са 40х75 метра или общата повърхност на полето е към 3 декара ", написа спортният министър в профила си във "Фейсбук ".

"През последните четири години ММС извърши поетапно ремонтни действия, възлизащи на над 900 000 лв.. Покривът беше ремонтиран главно, постави се нова съвременна настилка, построи се ново енергоспестяващо осветяване, построиха се напълно нови съблекални. Сложи се и отопление на залата. В последния стадий се инсталират 1200 нови седалки. Изгражда се и ВИП бранш. От един ненужен соц монумент, залата последователно се трансформира в главен център на варненския спорт. Тук се организират държавните шампионати по тенис, футзал, хандбал, тренировки по волейбол и скално катерене. Залата се стопанисва от ССК "Черно море ", съобщи още Кралев.

"Успях да участвам и на дербито от държавния шампионат по хандбал сред първия и втория във краткотрайното класиране - варненските Локомотив и Спартак, което се организира в ранния следобяд и беше извоювано безапелационно от локомотивци. След окончателното привършване на реконструкцията, на драго сърце ще поканя премиера Бойко Борисов да разгледаме преобразената от държавното управление зала ", съобщи Красен Кралев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР