Министърът на културата проф. Велислав Минеков връчва на представители на

...
Министърът на културата проф. Велислав Минеков връчва на представители на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Минеков връчва писмо на ГЕРБ за освобождаване на централата

Министърът на културата проф. Велислав Минеков връчва на представители на партия ГЕРБ писмо по отношение на процедурата по освобождение на двата етажа в Административната постройка на НДК, където до момента се обитаваше централата на партията.

" Предлагам да се изместят от тези два етажа, ще им намерим почтено място, помолил съм регионалния шеф да търси такова, тъй че ще се случи ", сподели нахлуване в НДК проф. Минеков.

Той добави, че има правни учредения, тъй като тези два етажа са взети с една " нещастна заповед на господин Плевнелиев, а изгодата е съмнителна ".

" Нека освободят етажа, с цел да може НДК да се върне към естествената си рабата. Ако не стане с молба, ще пробваме по законов път ", добави служебният министър.

Това не е наказване, ние си връщаме благосъстоятелност. Това носи загуби. За този интервал загубите са основни, сподели още проф. Минеков.

Росен Желязков от ГЕРБ разяснява, че връзката с представители на държавното управление е обикновено за възобновяване на политическия разговор.

" Всички си даваме сметка, че този театър се прави, с цел да удовлетворява упованията на тези, които се радват на всички дребни или огромни процеси на изчегъртването на партия ГЕРБ ", сподели Росен Желязков.



Гледайте онлайн тук или на във Facebook:







Снимка: Десислава Кулелиева, Българска национална телевизия

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР