Министърът на културата Боил Банов намекна, че става въпрос за

...
Министърът на културата Боил Банов намекна, че става въпрос за
Коментари Харесай

Банов съзря лична вендета в казуса с Ларгото

Министърът на културата Боил Банов загатна, че става въпрос за персонално възмездие в проблема с " Ларгото. " " Да е жив и здрав този талантлив разсъдък, няма по какъв начин да го кажа кой е в студиото, тъй като ще ми извършите огромна пакост в персонален проект. Хората би трябвало да са наясно, че не сме простаци, че не се подлъгваме по линията на пощенските кутии. Това са персонални вендети ", изясни Банов пред bTV.

Министърът на културата Боил Банов твърди, че е схванал от медиите за пропуснатият период за обжалване по делото за Ларгото. На въпрос дали ще подаде оставка, той отговори, че ще подаде сигнали в прокуратурата, само че в случай че министър председателят му изиска оставката, ще я подаде незабавно. Банов добави, че в продължение на 7 месеца е очаквал насрочване на датата за дело на трета инстанция за Ларгото.

По думите му, жалбата против решението на съда да не се образува дело не е входирана в формалния документооборот на министерството. Т.е. това е бил независим отговор от страна на правния отдел на министерството.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР