Министърът на културата Боил Банов намекна, че става въпрос за

...
Министърът на културата Боил Банов намекна, че става въпрос за
Коментари Харесай

Боил Банов съзря лична вендета в казуса с Ларгото

Министърът на културата Боил Банов загатна, че става въпрос за персонално възмездие в проблема с " Ларгото. "
" Да е жив и здрав този талантлив разсъдък, няма по какъв начин да го кажа кой е в студиото, тъй като ще ми извършите огромна пакост в персонален проект. Хората би трябвало да са наясно, че не сме простаци, че не се подлъгваме по линията на пощенските кутии. Това са персонални вендети ", изясни Банов пред bTV.
На въпрос дали ще подаде оставка, той отговори, че ще подаде сигнали в прокуратурата, само че в случай че министър председателят му изиска оставката, ще я подаде незабавно. 
Банов добави, че в продължение на 7 месеца е очаквал насрочване на датата за дело на трета инстанция за Ларгото. По думите му, жалбата против решението на съда да не се образува дело не е входирана в формалния документооборот на министерството. Т.е. това е бил независим отговор от страна на правния отдел на министерството. 
Според министъра, в тази ситуация не може да става въпрос за липса на опит или комплициране. 
" Вероятно това не е инцидентно. Болен мозък може да реши, че аз влияя, че спомагам да се спре искът. Някой ги е спрял, то е доста ясно кой ги е спрял, това е продължение на играта против мен, против моя авторитет, против престижа на ГЕРБ ", сподели още министърът на културата.
Вижте повече по тематиката с оправданията на министъра на културата в ТАЗИ СТАТИЯ
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР