Министърът на културата Боил Банов Боил Банов е министър на

...
Министърът на културата Боил Банов Боил Банов е министър на
Коментари Харесай

Боил Банов: Още преди 20 г. се говореше, че БСП готви Румен Радев за висок държавен пост 

Министърът на културата Боил Банов  Боил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 година в София. Завършва „ Режисура за сподели в предаването "Беновска пита " по Канал 3, че още когато е бил шеф на театъра в Димитровград, се е носил слух, че Българска социалистическа партия готви Радев за висок държавен пост.

Още преди 20 години в Димитровград се говореше, че Българска социалистическа партия готви един натовски авиатор за доста висок пост. Ако има някаква "Игра на тронове ", то тя е доста по-стара от 5-6 години, сподели Банов.

Що се отнася до митингите, той съобщи, че се старае сред виковете и провокациите да чува смислените претенции и недоволства на жителите, само че се разгласи изрично срещу нарушаването на публичния ред с камъни и бомбички. Според него, надалеч по-силно обръщение можа да изпрати един безмълвен митинг със свещ в ръка, в сравнение с хвърлянето на павета по една или друга институция.

И аз, и Кирил Ананиев бяхме в държавното управление на Румен Радев, само че тогава мутри ли бяхме, запита риторично Боил Банов  Боил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 година в София. Завършва „ Режисура за в отговор на обвиняванията от президента, че актуалното държавно управление е формирано от мутри.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР