Министърът на културата Атанас Атанасов взриви социалните мрежи с меко

...
Министърът на културата Атанас Атанасов взриви социалните мрежи с меко
Коментари Харесай

Видеото на министъра на културата „просто Наско“ набира все повече подигравки

Министърът на културата Атанас Атанасов взриви обществените мрежи с меко казано чудноват клип, оповестен в профила му. След къса обзорна разходка из помещението, в което се снима „ просто Наско” благодари за честитките, получени във връзка рождения му ден и бодро декларира, че има доста какво да показа и ще го направи скоро. Следва благопожелание за благополучен петък и благополучен уикенд.

Видеото е издържано в типичния бодряшки жанр, който Атанасов показва в съвсем всички свои обществени изяви. За немалка част от коментиращите отпред с някогашния министър на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов приповдигнатото и прочувствено въодушевление е извънредно и има възможност да е предизвикано от приложимост на нездравословни вещества.

Даниел Митов също направи коментар по тематиката.



В множеството мнения доброжелателното до неотдавна отношение към този момент е заменено с яд и апели за оставка. Други като артиста Филип Аврамов искрено се гаврят с министъра. Фицата даже му посвети клип имитация.

За времето, в което е отпред на културното ведомство, Атанасов се трансформира в министър призрак. Най-новата ни история не помни и сходно фантомно ръководство, което попада в общественото говорене единствено и само със кавги. Последният от тях още веднъж бе предизвикан от изявление на „ просто Наско” – става дума за състезанието за шеф на Народния спектакъл. В него Атанасов разгласи, че процедурата е компрометирана, тъй като един от участниците бил пийнал, а член на журито си тръгнал по-рано.

В последна сметка резултатът от състезанието бе доказан, а изказванията на министъра на културата останаха да висят във въздуха.

Това е единствено дребна част от странностите на „ просто Наско” и екипа му. Най-голямата е, че никой не вижда какво вършат, не знае какво следва, а въпросите се натрупат в пощенската кутия на прес службата на Министерство на културата. Едни такива въпроси, изпратени от нашия екип още през януари, чакат отговорите си и до през днешния ден. Мълчанието обаче е оглушително!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР