Министърът на културата Атанас Атанасов е провел среща с Михаил

...
Министърът на културата Атанас Атанасов е провел среща с Михаил
Коментари Харесай

Министър Атанасов: Имах дълга среща с директора на Младежкия театър, категорично ще ги защитим!

Министърът на културата Атанас Атанасов е провел среща с Михаил Байков, шеф на Младежки спектакъл „ Николай Бинев “. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на културата.

„ Най-важното за мен е да е ясна безапелационната поддръжка към Младежкия спектакъл от страна на Министерството на културата. За мен беше огромна изненада да схвана за терзанията на управлението му посредством обществените мрежи, тъй като имах дълга среща с Михаил Байков - шеф на театъра, на която обсъдихме проблема. Подкрепата на Министерството на културата в никакъв случай не е била под въпрос. По решението на този въпрос Министерството на културата работи взаимно с театъра”, сподели Атанасов.

Ръководството и екипът на Младежкия спектакъл оповестиха преди ден, че готвят кротичък митинг по отношение на опит част от постройката да бъде добита от Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР).

В отвореното си писмо, изпратено и до медии, те обявиха, че до 25 май ведомството на Атанасов към момента не е изпратило свое мнение по проблема, поискано от Министерство на районното развиване и благоустройството (МРРБ).

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР