Министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер отговори на критиките

...
Министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер отговори на критиките
Коментари Харесай

Лорер за Трифонов: Мрън-мрън

Министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер отговори на рецензиите на Слави Трифонов, който написа през вчерашния ден във Facebook, че " Продължаваме Промяната " не се допитват до съдружните си сътрудници и вършат каквото си желаят, като доста постоянно това не е положително за страната. В " Денят стартира " по Българска национална телевизия Лорер сподели: " Звучи ми като мрън, мрън ".

На въпрос защо предизвестява Трифонов – отговори: " драма ".

" Не виждам по какъв начин виновен български политик сега може да разчита на политическа драма, с цел да остави България в лицето на една външна експанзия. Единственото, за което се тормозя е България да бъда оставена без държавно управление при съществуването на война до нейните граници. Това е безконтролно политическо държание, безконтролно политическо говорене ", сподели още Даниел Лорер.

" Няма по какъв начин да се омаловажи достижението на българското държавно управление, което в една спешна обстановка, особено за енергетиката, тъй като това е недоволството, ние постигнахме необикновен напредък – от 100% подвластни от съветския газ, ние евентуално ще сме на нула % напълно скоро. Никой не стопира съдружните сътрудници да намират положителни покупко-продажби за газ, сходно на тази, която министър председателят, персонално признат в Белия дом от Камала Харис, съумя да контракти ", сподели министърът.

Заяви също, че в Министерския съвет имат доста добра връзка сред министрите, само че на открито партиите развиват този разговор не в най-хубавите направления. " Изключително значимо е тази коалиция да продължи напред, защото тя е единствената допустима за България ", изясни Лорер.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР