Министърът на инфраструктурата на Украйна Владимир Омелян призова да се

...
Министърът на инфраструктурата на Украйна Владимир Омелян призова да се
Коментари Харесай

Министърът на инфраструктурата на Украйна: „Кремъл и Москва трябва да бъдат изгорени“

Министърът на инфраструктурата на Украйна Владимир Омелян прикани „ да се изгори Москва “. Именно по този начин, съгласно неговото мнение, би трябвало да се постъпи с съветската столица, тъй като Русия е „ империя на варварите “, чиято цел е да унищожи всичко, което „ не е способна да покори или разбере “, предава съветската осведомителна организация EA Daily, представена от Фокус.
„ Кремъл и Москва не могат да бъдат изменени или превъзпитани – единствено да бъдат изгорени “, написал той в своята страница във „ Facebook “.
Продължавайки своите гневни разсъждения, написа съветската медия, чиновникът укори „ обособени западни политици “, че не престават да поддържат положителни връзки с Русия и ги заплаши с „ московската орда “.
EA Daily разяснява, че в своя „ правоверен яд “ Омелян е отишъл по-далеч от другите украински политици. Ако доста от тях напоследък призоваваха главно за унищожаването или завземането на Кримския мост, то министърът на инфраструктурата ги задмина с доста. И, както се споделя, „ стигна до Москва “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР