Министърът на финансите Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър

...
Министърът на финансите Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър
Коментари Харесай

Комисията по хазарта с нов председател

Министърът на финансите Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва освободи по негова молба ръководителя на Държавната комисия по хазарта Александър Георгиев  Александър Георгиев Александър Георгиев e роден през 1971 година Има висше юридическо обучение от СУ "Св. Климент и в осъществяване на своите пълномощия, според член 18, алинея 1 от Закона за хазарта, назначи, считано от през днешния ден, 03.02.2020 година, краткотрайно Георги Йорданов за ръководител на Държавната комисия по хазарта, до намиране на титуляр за поста.

Георги Йорданов има богат административен опит, добит на експертни и управителни длъжности. До момента заемаше длъжността шеф на кабинета на министъра на финансите, в която встъпи през ноември 2014 година. Преди това е бил началник на Инспектората на Министерството на околната среда и водите. В интервала от декември 2010 година до април 2014 година е държавен контрольор в Инспектората на Министерството на финансите. От януари 2000 година до октомври 2010 година поредно е заемал длъжностите шеф на Инспектората на Министерството на земеделието и храните и основен секретар на Националната работа за растителна отбрана. Професионалната му кариера стартира в МФ през 1995 година, като контрольор в данъчната администрация и основен данъчен контрольор в Службата за попречване и откриване на данъчни нарушавания.



Снимка: Георги Йорданов

В разследване на диалози с министъра на правораздаването, министъра на стопанската система, изпълнителния шеф на Националната организация за приходите и ръководителя на Държавна организация „ Национална сигурност “, се започнаха дейности за смяна в състава на ДКХ. За членове на Комисията министърът на финансите назначи новите, избрани от ръководителите на тези институции, лица. Това са Стоян Стоянов – основен секретар на Министерството на правораздаването, Паун Илчев – и.д. ръководител на Българския институт по метрология, Красимир Бояджиев – шеф на отдел „ Разследване на особени случаи “, дирекция „ Контрол “ в Централно ръководство на Национална агенция за приходите и Емил Захариев – шеф на профилирана дирекция в ДАНС.

Припомняме ви, че Александър Георгиев  Александър Георгиев Александър Георгиев e роден през 1971 година Има висше юридическо обучение от СУ "Св. Климент, някогашен към този момент началник на ДКХ, е притеглен като обвинен по делото против Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Той е на независимост против парична гаранция в размер на 40 000 лева

Шефът на Комисията по
хазарта на независимост против 40 000 лева

Самият Божков бе задържан преди дни в ОАЕ. Заедно с него бяха арестувани Георги Попов и Александър Тумпаров.



Снимка: Александър Тумпаров и Георги Попов

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР