Министърът на финансите Владислав Горанов избра интересен ръководител на Комисията

...
Министърът на финансите Владислав Горанов избра интересен ръководител на Комисията
Коментари Харесай

Горанов взе Комисията по хазарта на ръчно управление

Министърът на финансите Владислав Горанов избра забавен началник на Комисията по хазарта – началника на кабинета си Георги Йорданов. Йорданов ще е краткотраен началник на регулатора, до намирането на непрекъснат началник.
Той ще размени досегашния началник Александър Георгиев, който подаде оставка, призната от Горанов. Георгиев беше задържан, само че след това освободен от ареста, откакто направи цялостни признания.
Йорданов е с богат управнически опит, като е работил в инспекторатите на няколко министерства, бил е и данъчен контрольор. От ноември 2014 година е началник на кабинета на Владислав Горанов.
Изцяло е заменен и съставът на Комисията по
хазарта, като в нея са назначени висши служители. Това са Стоян Стоянов – основен секретар на Министерството на правораздаването, Паун Илчев – и.д. ръководител на Българския институт по метрология, Красимир Бояджиев – шеф на отдел „ Разследване на особени случаи “, дирекция „ Контрол “ в Централно ръководство на Национална агенция за приходите и Емил Захариев – шеф на профилирана дирекция в ДАНС.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР